Ozonbehandeling

Heeft u een onaangename geur in de auto hangen, dan is een ozonbehandeling voor uw auto aan te raden om stank van rook, hondenlucht of andere nare luchtjes en geuren definitief uit uw auto te verwijderen. Een ozonbehandeling verwijdert niet alleen permanent alle geuren en stank uit uw auto, het heeft daarnaast een desinfecterende werking, omdat het alle bacteriën dood die in de auto aanwezig zijn.

Alle auto's bouwen door regelmatig gebruik geuren op. Bijvoorbeeld wanneer er in de loop der tijd door het nuttigen van dranken of voedsel resten op moeilijk te reinigen plekken belanden, dampen van rook in gaten en kieren of in de hemelbekleding doordringen, uitlaatgassen en stof van binnen- en buitenaf in het aircosysteem belanden of geuren van huisdieren en lichaamsgeuren doordringen overal in de auto. Voor het effectief verwijderen van deze geuren uit uw auto is een ozonbehandeling de ideale oplossing.

Een ozonbehandeling voor uw auto houdt in dat er een professionele OZON generator in de auto wordt geplaatst dat ozon gas produceert. Dit gas bestrijdt nare geuren zoals rooklucht, hondenlucht of andere vieze geuren door alle bacteriën te doden die deze geur veroorzaken. Dit is een uiterst effectieve behandeling doordat ozon de geuren elimineert bij de bron en in tegenstelling tot luchtverfrissers e.d. de geuren niet maskeert. Uw auto zal weer fris ruiken en vrij zijn van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geuren.

Een Ozonbehandeling duurt gemiddeld 6 tot 12 uur afhankelijk van hoe ernstig de luchtvervuiling in de auto is. De kosten bedragen €99 per behandeling. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.