Onderhoud & Reparatie

Niets zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Daarom is onderhoud heel belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud. Maar dat kan leiden tot hogere reparatiekosten en een grotere pechkans. En de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto levert bij inruil meer op en is meestal makkelijker te verkopen. Sommige dingen kun je zelf, andere werkzaamheden kun je beter aan ons over laten.

Voorkomen is beter dan genezen

Reparaties zijn nodig als het al te laat is. Onderhoud laat je uitvoeren om reparaties te voorkomen en voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen. Want door regelmatig onderhoud voorkomt u dat er dure reparaties nodig zijn.

Mocht er toch iets stuk gaan staat Onze monteur met jarenlange ervaring op het gebied van complexe reparaties voor u klaar ongeacht het merk of type auto. Door zijn vermogen om niet alleen te vervangen, maar juist het repareren van onderdelen bespaart u bij ons een hoop op de kosten die u moet maken om uw auto in goede conditie te houden. Zo proberen wij te denken aan uw portemonnee, omdat wij enkel iets vervangen wanneer dat echt nodig is.

Voor meer informatie omtrent het onderhoud van uw auto of het opvragen van een offerte kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0718080180 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]

Contact formulier

@