Welkom bij Dutch Autolab

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in de in- en verkoop van tweedehands auto’s. Betrouwbaarheid en de technische staat van onze auto’s staan op de eerste plaats, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe occasion. Wij zijn uiterst selectief in het inkopen van de beste occasions. Onze voorwaarde is dan ook dat de auto’s 100 procent eerlijk en in orde zijn.

Mocht u meer zekerheid willen kunt u kiezen uit twee verschillende garantiepakketten aangeboden door onze partner Autotrust. Zo bent u verzekerd dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Daarnaast kunt u kiezen voor een aankoopkeuring via Mijn Autocoach. Dit is een uitkomst wanneer u ver weg woont en u geen zin heeft om voor niets naar Noordwijk te komen rijden. De auto word uitgebreid gecheckt door een onafhankelijk expert die u gepast advies geeft zodat u op voorhand een weloverwogen besluit kunt nemen of het de moeite is om naar ons toe te komen. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en voorwaarden.

Is uw auto toe aan een professionele poetsbeurt? Onze partner Arthur’s CAR Cleaning Service staat 7 dagen in de week klaar om uw auto een welverdiende behandeling te geven. Door jaren lange kennis en ervaring weet Arthur precies wat er nodig is om uw auto weer te laten stralen alsof hij net de fabriek uit komt rollen. Door de zeer hoogwaardige materialen en producten die Arthur gebruikt krijgt uw auto gegarandeerd een duurzame behandeling en is hij volledig beschermt in weer en wind. Zo is Arthur’s CAR Cleaning service ook uitermate geschikt voor de meest exclusieve wagens en de daarbij horende Vipbehandeling. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij Arthur’s Car Cleaning Service en dat is waarom wij uitsluitend zaken doen met dit professionele poetsbedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.